ART BY YO

geef kunst krijg kunst en maak kunst wat een kunst!

Welkom op de Site van YO-ART in samen werking met SArdjoe's. wij nemen jouw graag mee in de wereld van ons allemaal waar je mag zijn wie je wilt, wat je wilt en hoe je dat wilt en dit is pas het begin van een noten dop. wat kunst ook mag betekenen voor jouw is weer wat anders voor mij vanuit welke invalhoek wordt het bekeken vanuit welke uitval hoek wordt het beschreven. hoe groot of klein een kunstwerk ook is het woord zegt het al er heeft werk in gezeten, er heeft werk aan gezeten en het enigste wat er nog te doen valt is er van genieten even wegdromen of juist doorstromen je rust vinden van de kracht je passie oppakken of verder zoeken stil staan mag altijd maar stil zitten doen wij niet. kunst valt niet te beschrijven kunst moet je ervaren. en dat laatste dat zijn wij zeker NIET! want wie is er nauw ervaren in de kunst? wij kennen er geen het is ontdekt worden verborgen parels vinden dat is kunst kunst is er voor iedereen, in alle soorten en maten soms zelfs in smaken haha.....  kijk gerust rond op onze website en betreed de deuren van de wereld waarvan jij mag zeggen wat je er wilt. alle kunstwerken op de site zijn in eigen atelier geschilderd of gemaakt en zo af en toe op andere plekken waar wij ons laten betoveren door de omgeving. kunstwerken op aanvraag zullen wij nooit doen omdat kunst niet gemaakt wordt onder druk maar voor een indruk.

onze gemaakte kunstwerken kunnen worden besteld en worden geleverd met een aankoopbewijs dat maakt de koper 100% eigenaar van het kunstwerk. de kunstwerken worden verzekerd verzonden en de verkoopbewijs wordt schriftelijk en online toegezonden. prijzen zijn niet onderhandelbaar er wordt niet gekeken naar de kosten of de opbrengsten en worden zorgvuldig afgewogen naar ons bestaan.

                      Spiegel illusie BY YO

SPiegel ilussie CODE 4372PLT22


Kwestieus BY YO

Kwestieus Code  33556Ava8B


Houtspaander BY YO

Houtspaander Code 5763ATD45Na ontvangst van uw bericht zullen wij u een verkoopovereenkomst opsturen en de daarbij behorende documentatie. uw aankoop is pas definitief wanneer er op de site verhandeld staat.