Sardjoe's Allergenen

Beste bezoeker,

Bij Sardjoe's willen we ervoor zorgen dat je een veilige en plezierige eetervaring hebt. We begrijpen dat voedselallergieën en intoleranties serieus genomen moeten worden, en daarom willen we je graag informeren over onze allergeneninformatie.

Onze keuken bereidt met liefde en zorg een verscheidenheid aan gerechten, maar we zijn ons er ook van bewust dat verschillende ingrediënten allergische reacties kunnen veroorzaken bij sommige bezoekers. Daarom hebben we onze allergeneninformatie hieronder voor je op een rijtje gezet:

GLUTEN
We bieden glutenvrije opties aan voor gasten met een glutenintolerantie. Deze gerechten worden zorgvuldig bereid en apart gehouden om kruisbesmetting te voorkomen.

Melk en zuivelproducten
Onze menukaart bevat ook lactosevrije alternatieven voor gasten met een lactose-intolerantie.

Noten:
Indien van toepassing, vermelden we op onze menukaart gerechten die noten bevatten. We zorgen ervoor dat gerechten zonder noten apart worden bereid.

Vis en schaaldieren
Onze vis- en schaaldiergerechten zijn heerlijk, maar we begrijpen ook dat sommige mensen allergisch zijn voor vis of schaaldieren. We houden rekening met kruisbesmetting in onze keuken.

Soja:
Als er soja in onze gerechten wordt gebruikt, vermelden we dit duidelijk op de allergenenkaart.

Ei
Gerechten met ei worden duidelijk aangegeven op onze menukaart, zodat je hier rekening mee kunt houden.

Overige allergenen:
Als je allergisch bent voor andere ingrediënten, aarzel dan niet om dit aan ons door te geven. Ons team is goed op de hoogte van de allergeneninformatie en staat klaar om je te helpen bij het maken van een veilige keuze.

Als je een voedselallergie of intolerantie hebt, raden we je aan om dit aan ons door te geven bij het plaatsen van je bestelling. Ons toegewijde personeel zal ervoor zorgen dat jouw maaltijd zorgvuldig wordt bereid en dat eventuele risico's van kruisbesmetting tot een minimum worden beperkt.

Jouw gezondheid en welzijn zijn voor ons van het grootste belang. We willen dat je geniet van je bezoek aan Sardjoe's zonder je zorgen te maken over allergenen.

Bedankt voor je vertrouwen in Sardjoe's Bara. We kijken ernaar uit om je een geweldige eetervaring te bieden!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Sardjoe's Bara

Allergenenkaart