Street food concept by Sardjoe's

Welkom bij Sardjoe's - waar de verrukkelijke bara's een culinair avontuur beloven! Ons uitgebreide bara-menu biedt een smaakvolle reis door verschillende heerlijke opties, waardoor je je smaakpapillen kunt verwennen en je culinaire verlangens kunt bevredigen. Laat ons je een korte rondleiding geven door ons smakelijke bara-menu:

  1. Klassieke Bara's: Ontdek onze traditionele bara's, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de rijke smaken van de Caraïben. Krokant van buiten, heerlijk zacht van binnen - deze zijn een absolute must-try!

  2. Gevulde Bara's: Voor degenen die op zoek zijn naar een extra smaakexplosie, bieden we onze gevulde bara's aan. Kies uit een scala aan vullingen, zoals pittig gekruid vlees, hartige groenten, sticky tempéh. Elk hapje brengt je naar nieuwe culinaire hoogten.

  3. Vegetarische & Veganistische Opties: Voor onze plantaardige vrienden hebben we een selectie van smakelijke vegetarische en veganistische bara's. Proef de verse groenten en kruiden die samen een harmonieus gerecht vormen.

  4. Bijgerechten: Maak je bara-ervaring compleet met onze smakelijke bijgerechten. Van van broodjes tot snacks tot huisgemaakte chutneys en dips - onze bijgerechten voegen een extra dimensie toe aan je maaltijd.

  5. Verfrissende Dranken: Om je dorst te lessen en je smaakpapillen te verfrissen, bieden we een assortiment aan verfrissende dranken. Probeer onze exotische fruitsappen, tropische mocktails of een klassieke ijskoude cola.

Bij Sardjoe's zorgen we ervoor dat onze bara's met zorg en toewijding worden bereid, met oog voor detail en een streven naar perfectie. Ons menu is samengesteld om aan de diverse smaakvoorkeuren van onze gasten te voldoen, en we zijn trots om een scala aan opties aan te bieden die zowel hartig als zoetekauwen zullen bekoren.

We verwelkomen je graag om onze heerlijke bara's te proeven en jezelf onder te dompelen in een ware smaakbeleving. Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring bij Sardjoe's. We kijken ernaar uit om je te mogen bedienen!

Eet smakelijk!

Het team van Sardjoe's bara & beers

Our Friday Saturday menu

see you at the hungry side!