Over ons schaafijs

wij van Sardjoe's beschikken over heerlijke schaafijs,

in twee soorten varianten machinaal & ambachtelijk met de hand.

 

weetje dat wij van Sardjoe's ons ijs helemaal zelf maken!

dan denk je toch van ja dat kan toch iedereen?

maar bij Sardjoe's maken wij alle smaken zelf, wel 24 verschillende soorten.

 

In onze siropenkeuken wordt niet alleen  siroop bereid voor onze eigen schaafkar, maar ook voor levering aan derden, zoals aan restaurants, hotels en andere schaafijs verkopers. Smaken die op verzoek binnen komen kunnen wij ook op maat maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: kokos/cola, groene thee en amandel/frambozen voor enkele Chinese restaurants, donkere rum en rode port  voor een bekende hotelketen,
Daarnaast is voor elk feest op locatie waar een schaafijsje een lekkere aanvulling is een oplossing te bedenken. Bijvoorbeeld bakjes schaafijs, hoorntjes, op schalen of in grote bakken. Alles kan en is mogelijk.

 

levering aan Derden

Wist u dat wij ook leveren aan diverse restaurants, hotels en andere toko's?
Heeft u een bedrijf of organisatie met een KvK-nummer en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het in uw assortiment opnemen van Sardjoe's siropen of speciale smaken, neem dan contact met ons op.
Dit kan telefonisch, bel met 0657745738. Of stuur een e-mail naar: info.sardjoes@gmail.com

Heeft u iets te vieren?

Vier het met schaafijs!

suikervrij en allergene

Heeft u diabetes of mag u om een andere reden geen suiker eten? Wij hebben altijd een aantal suikervrije smaken in ons assortiment zodat iedereen van een lekker schaafijsje kan genieten.
Alle schaafijs smaken kunnen allergenen bevatten. Een aantal smaken zijn wel lactosevrij. Vraag hierom bij onze medewerkers.

onze authentieke schaafijskar

deze ijskar is te huur vanaf 20 personen tot ongeveer 100, met 3 verschillende smaken schaafijs, inclusief personeel en transport

onze zwarte schaafijskar

deze ijskar is te huur vanaf 20 personen tot een onbeperkt aantal, met 7 verschillende smaken schaafijs, inclusief personeel en transport

onze grote schaafijskar

deze schaaijskar is te huur vanaf 100 personen tot een onbeperkt aantal, 9 smakenschaafijs, inclusief personeel en transport. Stroomvoorziening of eventueel een aggregaat is ter plaatse nodig. Door zijn grote omvang is hij vooral geschikt voor braderieën en festivals. Ook mogelijk met alcohol, vers fruit e.d.